Navigatie

pak je kans nu 50%

POSTER “BOMEN” OLIFANTENPOEP

Vorige Artikel 6 van 47 Volgende
€ 44,95 € 22,50 (inclusief 21% btw)
Voorraad 5 stuks
Aantal

Deze Olifantenpoep poster met bomen  is wel heel bijzonder, want je leest het écht goed, dit olifantenpoep papier krijgt zijn grove structuur en bruine kleur door het mengen van olifantenmest met pulp en water. Dit wordt nog op de ouderwetse manier gedaan, niet in een ver land, maar geproduceerd om de hoek met olifantenpoep van een dierentuin in de buurt. Met zijn grove scheurranden en zijn vezelrijke uiterlijk haal je de natuur direct naar binnen. 

Met deze poster voorzien van bomen, sla je twee vliegen in één klap; door het vezelrijke papier voorzie je je interieur van instant warmte. De grove scheurranden geven hem ook nog een heerlijk stoer karakter.

Doordat het papier twee maal door een warme droger gaat wordt hij zelfs reukloos. Combineer hem met de leuke wasknijpers van NADesign of hang hem met memoclips boven je bank, eettafel of bed. Succes gegarandeerd. Deze poster is gemaakt van geschept papier waar olifantenpoep in is verwerkt. Je ziet de structuur goed zitten. Het papier is daardoor op geen enkele plek hetzelfde. Deze poster wordt met de hand getekend.  Het maken van dit geschept papier gebeurt op ambachtelijke wijze, waardoor papier, kleur en hoeveelheid structuur in het papier kan verschillen per vel. Het resultaat is elke keer iets anders en daardoor echt uniek.

De poster is 78 cm breed en ca 100 cm in lengte. De lengte is variabel, de vellen worden afgescheurd tijdens het maak proces en kan hierdoor variëren. De poster wordt geleverd in een doos van 15 x 15 x 80 cm. In de doos zitten ook 2 knijpers waarmee je de poster meteen op kunt hangen. De poster wordt opgerold aangeleverd. Rol de poster niet terug, maar bespuit of maak de poster licht vochtig aan de achterzijde en wacht tot deze  plat is geworden. Ook verkopen wij een houten ophang systeem deze kost 19,,50 graag even vermelden als u er eentje bij wilt  Ook is er een witte papier variant met groene bomen.

Verschillende leveringen papier kunnen kleurverschil opleveren:

kleurverschil

© 2016 - 2020 juffrouwjansenlifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel